Midsommar

I år firade vi midsommar i Ulstorp precis som förra året. I år slapp vi dock vissa incidenser som vi hade förra året.... I år blev det "bara" goda vänner, god mat och mängder med mat, middagslurar efter nästan varje måltid, en liten bäbis som tittat ut sen förra året och massor av hundar. Midsommarafton var det 7 hundar där och på kvällen när Henrik åkte hem blev där bara 5 kvar. Men de vimlade runt så det kändes som fler ibland..Vi käkade inne i brygghuset för att undvika skurarna och just när vi åt kom det både regn och åska. Annars blev det betydligt mer uppehållsväder än vad jag hade förväntat mig. Det blev många stunder i gassande sol oxå.Här är den gudomligt snälla och tåliga gossen som var i mammas mage förra midsommaren.Hundar var en lätt match tyckte Robin och blev de för slaskiga med sina tungor föste han bara bort dem.Vera och Robin blev hur tajta som helst! Vera tyckte det var kul med någon i sin egen storlek och försökte busa igång honom och dela med sig av sina leksaker.


Vi hade lite frågesportslekar........charader....


...åskådare......lite lek med snören.....inte helt enkelt att ta sig loss.......vissa fastnade ännu värre än från början...lite värme för att hålla kylan och fukten bortaDen lille mannen vandrade runt från famn till famnSå blev det midsommardag och en härlig frukost!Mollys vilda blick när hon ser Shivas rumpa..... (hon gick även igång på min rumpa ;-)Å slutligen Vittras puss på Vera. Annars visade hon vad hon tyckte om sådana småskitar genom att kissa på hennes matskål 3! gånger *ler* Har aldrig sett på maken. :-) Men hundar ungar och vuxna hade en härlig midsommar! Tack Tina för att vi kan vara hos dig ute på landet!

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Vilken solskengrabb så söt så söt!Härligt med alla hundar som kan umgås och 2-beningarna såg oxå ut att trivas tillsammans :-)Ha en bra vecka!Kramizar

2009-06-21 @ 21:18:27
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: tina

Tack för att ni ville vara här! Det var trevligt! Molly har nu lugnat sig tack och lov! Ses kanske på lördag?

2009-06-24 @ 08:46:53
Postat av: cattis

säger bara,barn med hundar, e de inte helt underbart att se!

ha de gott kramar från bruna i strövelstorp(ja två av oss i allafall)

2009-06-26 @ 22:06:31

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0