Inkwells Right Through "Shiva" 2004-02-18 - 2009-12-28

Min lilla snorpa finns inte mer. Shiva som var så mycket av allt blev inte så gammal. Hon hann inte ens fylla sex år. Den snällaste hund jag har haft, mest intensiv och gladast av alla för att jobba. Hoppas där finns många fasaner och dummies i hundhimlen!


Min vackra vackra tjej!


 

 

 Näst roligast efter att jobba var att simma - men bäst i kombination!

 

 


Jag älskar dig Shiva!


Julefrid till alla!


Träning och championatsfirande vid Hjärtasjön

Vi hade sedan några veckor bestämt att ha lite julmys på söndagsträningen idag. Vi skulle grilla korv i det mysiga vindskyddet och dricka glögg och mysa. Inte blev det sen sämre med att Scilla gick och blev champion i veckan heller. Jaktchampion dessutom!!! Scilla var uppe hela natten och bakade tårta som vanligt.

Sen slog ju vintern till och det kändes nästan lite vanskligt att köra bil men vi ville ju inte missa det. Ingegerd snöade inne i Kristianstad och med henne Annalenas present - men det blir ju fler söndagar.

För en gångs skull hade jag kameran med mig och lite kort blev det vid fikadags.


Praktiskt ordnat i vidskyddet med en färdig eldstad med skorsten. Det kan ryka in ändå men funkar hyfsat
Det går till och med att värma glögg där

 

 


Charlie försöker hitta korv? Shiva fick en pläd att ligga på - svårt att bli kvar på den bara när allt luktar så gottScilla är inte bara duktig på att hämta fåglar och dummies - hon är fantastisk på att baka! Sen är hon för ödmjuk för att dekorera den så det fick matte göra. För visst SKA man skryta en sådan här dag!!!  Så häftig bedrift!!!!Visst är hon värd en tårtbit?Rå hit med den snart tycks blicken säga


 Får jag börja snart?Ääääntligen! (Nolte lite avundsjuk i bakgrunden)
Träningen har jag inte skrivit något om men det var mycket snö som sagt. Lite linjetag innan fikat och ett sök efter. Men MEST fika idag!


SJCH Lp1 Skybar Attention "Scilla"

Måste uppmärksamma lilla Scille-dilla och hennes otroliga förare Annalena idag då de tagit den finaste av titlar. Svensk Jaktchampion!!!!!!!!! Det är bara att lyfta på hatten! Inte blir det sämre av att hon har två första pris i lydnadsklass elit och "bara" saknar en etta till för nästa titel.

Vi är stolta som får träna med er! Ni är så himla duktiga!

 


Hmm - å här passar Annalena Gavin ;-)RSS 2.0