Siv 65 år

Idag blev min goa moster 65 år. Det firades som vanligt med massor av god mat och dryck. Vi satt i skuggan och pustade lite fram tills knotten kom och terroriserade oss. Men fram tills dess var det underbart. Hundarna bands upp i ena kanten och min kusins yngsta dotter gillade att kela med dem och mata dem med små pinnar. Hon är en självklar blivande hundägare... Måste börja med lite bilder på dem först.


Vill du prata eller pussas?


Ellen & Tees


Vittra bara njuter.....


Åh - precis där....Visst var de härliga tillsammans? Hon tyckte Shiva var lite för närgången och slickig men Vittra bara njöt när hon klappade på henne och Tees var ju lite mer lagom närgången.


Fikabordet under björkarnas skugga


Skål för jubilaren!


Min andra kusins två söner och den enes flickvän
En fjäder i hatten - för vad?De tre musketörerna


Två slagna hjältar.

Söndagsträning i Låkhult


Jag har ju inte uppdaterat med söndagsträningen... men här kommer lite bilder iaf.


Marie & Faxe


Jag och namn.... Harry heter hunden iaf. Han har Spader Damens Wild Thing (Zomby) som pappa
Mia och Charlie med deras minsting som jag oxå glömt namnet på *hmmm*


Finn ett fel... Det är inte Scilla utan Mias lilla gosse som är helt fokuserad på matte


Charlie som får sig en "uppsträckning" inför dirigeringen


Fullt fokus på honom oxå


Det är få träningsmarker som är lika vackra som Scilla och Anna-Lenas... denna dammen är otrolig...hundar bland lupiner..


Effektiva Charlie...inte dubbelapporterar utan trippelapporterar! ;-)


Jag tror detta är Olli
Filosoferande damer... och herre - förlåt Olli


Varmt var det och vatten behövdes!


Stilstudie av Ingegerd och Olli


Igen...


Sixten blir avtorkad av Fia


Mia och Wilmer på g!


En svår dirigering men som Wilmer löste bra till slut


Döm om min förvåning när jag hittade dessa tre kort i kameran :-) Vet faktiskt inte vem som "lånat" kameran..

Shiva på väg in efter att Fia jagat ner henne i vattnet igen. Shiva vill alltid välja landvägen tillbaka - det går ju fortare....


Avlmämningarna sitter hyfsat vid vattnet fortfarande. Fast jag skällde lite för mycket på henne när hon sprang in istället för simmade.

Tack för en trevlig träning alla!
Midsommar

I år firade vi midsommar i Ulstorp precis som förra året. I år slapp vi dock vissa incidenser som vi hade förra året.... I år blev det "bara" goda vänner, god mat och mängder med mat, middagslurar efter nästan varje måltid, en liten bäbis som tittat ut sen förra året och massor av hundar. Midsommarafton var det 7 hundar där och på kvällen när Henrik åkte hem blev där bara 5 kvar. Men de vimlade runt så det kändes som fler ibland..Vi käkade inne i brygghuset för att undvika skurarna och just när vi åt kom det både regn och åska. Annars blev det betydligt mer uppehållsväder än vad jag hade förväntat mig. Det blev många stunder i gassande sol oxå.Här är den gudomligt snälla och tåliga gossen som var i mammas mage förra midsommaren.Hundar var en lätt match tyckte Robin och blev de för slaskiga med sina tungor föste han bara bort dem.Vera och Robin blev hur tajta som helst! Vera tyckte det var kul med någon i sin egen storlek och försökte busa igång honom och dela med sig av sina leksaker.


Vi hade lite frågesportslekar........charader....


...åskådare......lite lek med snören.....inte helt enkelt att ta sig loss.......vissa fastnade ännu värre än från början...lite värme för att hålla kylan och fukten bortaDen lille mannen vandrade runt från famn till famnSå blev det midsommardag och en härlig frukost!Mollys vilda blick när hon ser Shivas rumpa..... (hon gick även igång på min rumpa ;-)Å slutligen Vittras puss på Vera. Annars visade hon vad hon tyckte om sådana småskitar genom att kissa på hennes matskål 3! gånger *ler* Har aldrig sett på maken. :-) Men hundar ungar och vuxna hade en härlig midsommar! Tack Tina för att vi kan vara hos dig ute på landet!

Glad Midsommar!!


Det fick bli en favorit i repris.

Var rädd om varandra och se till att inte snapsen blir vattenskadad.RSS 2.0