Vittra & Lystra

Vittra har faktiskt tagit till sig Lystra snabbare och bättre än jag vågat drömma om. Först accepterade hon att Lystra fick ligga bakom henne och på henne om hon inte var för nära ansiktet. Lystra ligger gärna på henne och känner närhet

 

 

Första gemensamma måltiden. 


 

Här låg de på samma fäll för första gången. Hjärtat svämmar ju över när man ser dem
 Vittras ben är goa att sova på


 

 

 

 

 Så kom V & V på besök. Mest glad var Lystra för att träffa Mia igen. V & V undrade vad Lystra var för en liten figur men de accepterade henne direkt - på olika vis. Vera försökte att inte bry sig så mycket och Viggo älskade henne direkt


 Jag tittar bort säger Vera


 Snygg-Viggo och pelargoner


 Dej känner jag ju igen!


 Puss

 

 Efter en halv dag gick det bra att ligga framtill oxå


 

   Okey då, jag ger mig!


 

 Kom igen nu då!Herr Lejon är mysig. Tack Vittra för att jag får låna honom så generöst.Senare på kvällen kom mamma, pappa och Tees på fika igen. Tees och Lystra hade ju redan träffats första dagenHej igen! Puss på dej.


Första natten....Första natten gick hyfsat. Men matte sov inget vidare. Vittra var nyfiken på Lystra men litade inte tillräckligt på henne för att sova med henne. Hon vägrade gå ner från min säng utan tryckte sig bara djupare ner i madrassen när jag sa åt henne att gå ner. Så vi "trångades" i en 90 säng i köket. Lystra pep och ville upp men gav sig till slut. Vid tre så tröttnade Vittra på trängseln och gick ner till Lystra. Genast kröp hon upp till sin nya idol och somnade på hennes bakben. Jag förbannade att jag inte hade kameran nära men låg och tittade på dem istället. Två timmar sov de så.

Idag har Vittra accepterat henne fullt ut. De leker lite och myser ihop. Underbart!!!!

Här är lite bilder från gårdagen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Till fb-vägraren Lisa

Här kommer en vecka gamla bilder. Har tyvärr inte kamerasladden med så det kan bli dagsfärska bilder. Ni får hålla tillgodo med bilder från förra veckan.
Lystra är till vänster och Ragnhilds tik till högerLystra 7 veckor

Imorgon när vi kommit hem kommer fler bilder.

Long time no see

Har knappt fotograferat något i vår och sommar. Men fick ju föreviga när jag skulle få upp min markis över altanen. Stort tack till lilla pappsingen och min bror.


Andra hjälpte till och kolla så det gick rätt till...

 

Mycket knep och knåp och mätande innan vi började..  Andra fästet på plats! Ytterligare någon som inspekterade jobbet "Hänger den verkligen rakt..?" Min bror kom och hjälpte till att få markisen på plats. Justeringar..

och ytterligare justeringar så den var vågrät.
 Se så fint det blev! Milton ville genast komma ut och kolla nya fina altanen! Visst är han söt min osynliga katt? 

 

 Ärliga blå ögon...  Vilka fina pelargoner ser han ut att säga...
 


RSS 2.0