Träning och championatsfirande vid Hjärtasjön

Vi hade sedan några veckor bestämt att ha lite julmys på söndagsträningen idag. Vi skulle grilla korv i det mysiga vindskyddet och dricka glögg och mysa. Inte blev det sen sämre med att Scilla gick och blev champion i veckan heller. Jaktchampion dessutom!!! Scilla var uppe hela natten och bakade tårta som vanligt.

Sen slog ju vintern till och det kändes nästan lite vanskligt att köra bil men vi ville ju inte missa det. Ingegerd snöade inne i Kristianstad och med henne Annalenas present - men det blir ju fler söndagar.

För en gångs skull hade jag kameran med mig och lite kort blev det vid fikadags.


Praktiskt ordnat i vidskyddet med en färdig eldstad med skorsten. Det kan ryka in ändå men funkar hyfsat
Det går till och med att värma glögg där

 

 


Charlie försöker hitta korv? Shiva fick en pläd att ligga på - svårt att bli kvar på den bara när allt luktar så gottScilla är inte bara duktig på att hämta fåglar och dummies - hon är fantastisk på att baka! Sen är hon för ödmjuk för att dekorera den så det fick matte göra. För visst SKA man skryta en sådan här dag!!!  Så häftig bedrift!!!!Visst är hon värd en tårtbit?Rå hit med den snart tycks blicken säga


 Får jag börja snart?Ääääntligen! (Nolte lite avundsjuk i bakgrunden)
Träningen har jag inte skrivit något om men det var mycket snö som sagt. Lite linjetag innan fikat och ett sök efter. Men MEST fika idag!


Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

2009-12-21 @ 11:10:55
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Sitter på tåget till Stockholm och mobilbloggar för första gången därav första kommentaren tom. Vilken härlig julavslutning ni hade igår.GOD JUL på er ALLA!Kramelikram

2009-12-21 @ 11:20:15
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Malin m flock

GOD JUL

önskar

Malin m flock

2009-12-22 @ 12:06:23
URL: http://fambjorklund.bloggplatsen.se

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0