Hans Lindström

Måste rekommendera en sida på nätet som jag själv besöker dagligen. http://www.bonton.se Hans Lindström är en satirtecknare som kan vara enormt samhällskritisk men gör det med glimten i ögat. Jag skrattar gott åt mycket och han har ofta huvudet på spiken. Han driver vilt med våra fördomar och protesterar på sitt sätt på det som händer i samhället. Han har ofta dagsfärska "kommentarer" om det som händer. Hans sida uppdateras dagligen - ibland flera gånger om dagen. Jag kommer slänga in en Lindströmare här då och då och börjar med ett litet axplock idag bland mina favoriter. Men kolla gärna in dem själv på hans sida då de är i "rätt format" och bättre kvalitet där. 

image66

image67
image68

image69
image70

Det får räcka för idag. Kommer fler i morgon!

Kommentarer
Postat av: Mia

HAHA!!! Det är så härligt med alla dessa bloggar för man får sig oftast ett gott skratt när man läser! Själv är jag en stor fan av Stenmark som ibland har små serierutor i Aftonbladet, känner du till honom?

2007-09-05 @ 22:48:28
Postat av: Sara

Hi hi, han är helt underbar!! Kul att han har en hemsida, det visste inte jag. Måste själv passa på att rekommendera en festlig hemsida, nämligen http://katastrofalaomslag.blogspot.com/ där en snubbe visar och kommenterar några av musikvärldens gräsligaste skivomslag! Titta på bilderna, och läs kommentarerna - i alla fall jag skrattade gott...

2007-09-05 @ 23:24:52
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Sara

Oj förlåt, det borde jag ha tänkt på... ;-) Men skrattmusklerna måste förstås också trimmas då och då!

2007-09-06 @ 09:58:33
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Kia

Gud vad roligt.Vad man kan hitta på.vad gjorde man egentligen innan det fanns internet?
Kia

2007-09-06 @ 10:58:39
URL: http://www.kennelspaderdamens.se

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0