Utebliven söndagsträning

Nu har minsan "tanterna" ballat ur. Utebliven söndagsträning TVÅ söndagar i rad?!?!? Vad liknar det? *ler* Kan det ha med semestrar och sånt ovidkommande att göra? Vi kunde iofs inte heller förra söndagen då det var kennelträff i paradiset men denna söndagen då? Nåväl, vi får väl låta det gå för detta gången ;-)

Mia och jag var iaf ute på en kvällspromenad och jag lät Vittra vara hemma och vila sitt framben. Det har blivit mycket bättre med hältan men jag vill vara försiktig. En tur till veterinären fick det dock bli men det var mer för hennes öron än för benet. Tre dagars konstant badande ställde till det lite i öronen. Men med lite droppar är det snart ett minne blott. Men hon är verkligen svårövertalad att få droppa i öronen på den lilla busen. Nu mer vill hon knappt komma när jag kallar om jag sitter i soffan :-) Får göra det flera gånger om dagen för att avdramatisera det hela.

På promenaden tog vi några dummies med oss och gjorde några linjetag, höger/vänster dirigeringar och några markeringar för att få lite hjärngymnastik på hundarna. Viggo var väldigt avvaktande mot Shiva efter helgens övningar och lät henne gå fritt utan att uppvakta henne för mycket. Tror att Shiva tyckte det var lite konstigt faktiskt. 

Snygg avlämning"Ut..."


Viggo hade bra avlämningar som vanligt men var lite tryckt så farten var inte den bästa. Det lurade ju elaka kärringar överallt verkar det som. Shiva som varit rätt trött sista tiden hade dock fart när hon jobbade. Det funkade tom när vi gjorde höger / vänster dirigering vilket var evighet sedan vi provade. Vi tränade även linjetag på en grusväg som svängde men apporterna låg rakt fram i skogen. Synligt utlagda (vid krysset) för att lyckas.


Shiva på väg in efter linjetaget

Dagens Lindström:
Kommentarer
Postat av: Helene & Wallander

Visst kan det bli litta konstig med träningar, ja oxå annat för den delen i semestertider.Men promenader med lite träning fungerar ju oxå utmärkt!2008-08-05 @ 18:11:49
URL: http://wallander.blogg.se/

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0