Sjöstugan

I fredags när vi rastade hundarna på Hovdala kom vi på att vi ville fika i Trädhuset ute på Hovdala. Mamma hade inte varit där någon gång. Men när vi kom dit var det stängt. Mamma och jag hade fikat på slottet ett par dagar innan så det var inget alternativ. Så då åkte vi till Sjöstugan i Vittsjö istället. Hundarna fick givetvis följa med. Vittra såg bara allt vatten och pep en del men lugnade sig till slut.


 

I väntan på våfflorna gick det bra att tugga på kottar... 


Lystra provade även sina klättringskunskaper - men där har hon en del att jobba på. Hon lyckades inte ta sig upp på nästa etage trots många försök. 


Stora goda räkbaugetter och jag drack varm choklad! Sen tog vi "efterättt" i form av våfflor med hjortronsylt! Vilken fest! Men pappa såg blek ut när han kom ut efter att ha betalat ;-) Serveringspersonalen föll väl lite för hundarna och bjöd dem på en våffla som inte var helt ok....sa de ;-) Men den såg precis likadan ut som våra. Hundarna protesterade inte ett dugg!


När vi fikat färdigt så släppte vi hundarna i sjön och det var populärt! Hos alla tre.  

Lystra simmade inte men gick i så länge som hon hade huvudet över vattnet. 


 


Sen skulle vi kolla min kusins nymålade hus men hon jobbade över och var inte hemma. Men Lystra fick socialiseras lite med barnen som tyckte hon var söt.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Wow, vilken smaskig fika ni hade!

2010-08-26 @ 18:33:38

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0