Borrelia

Ja vad gör man inte för att vara "inne"... man ska tydligen ha Borrelia nu. Nej, usch vad det är trist! Var och testade båda hundarna igår då båda är hängiga och trötta och har dålig aptit. Plus lite småskavanker var till.  Och idag kom provsvaren. Shiva har borrelia men inte erlichia - skönt det iaf. Så det blir penicilin för henne plus att de skickar iväg provet för att bedöma graden på eländet. Vittra däremot var helt fri på båda! Jätteskönt! Men då undrar man ju vad hon är hängig för. När vi var ute och plockade svamp i förrgår så slängde hon sig i backen hela tiden och hyperventilerade. Jag fick binda upp henne för att hon skulle bli kvar på plats och vila färdigt - går matte måste hon ju följa med annars. Jag får gå vidare med ett allmänt blodprov på henne för att kolla infektion i allmänhet. Men det får bli på måndag efter FM:et. Men glad för att ingen av dem skulle ha startat ändå. Men det känns inget vidare att lämna in dem på pensionat när de inte är riktigt 100.

 

Men det skall bli kul att se så många andra pigga, friska och duktiga flattar i helgen! Vi ses på Frostavallen!

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Nej, detta är inte sant... inte Shiva med. Nu börjar jag verkligen oxå oroa mig...Skönt att Vittra inte bar på skiten... men inte bra att hon inte är som vanligt.Men nu får Shiva meducin och snart är hon på tassarna igen i alla fall.Vi ses förhoppningsvis i vimlet! Vi beger oss om ett par timmar, vi skall kvarta på Backagården i Höör :-)Kramizar

2009-08-07 @ 14:45:35
URL: http://wallander.blogg,se
Postat av: Tina

Trist med shiva! Kan det inte bara vara värmen med vittra? Gaston är piggare men jag undrar ju ändå....

2009-08-08 @ 17:40:35
Postat av: Nettan...

Dessa vidriga kryp!

2009-08-09 @ 09:08:23
Postat av: Lena och G & G

Hoppas att dina fyrbenta skönheter har haft det bra på pensionatet i helgen och att du själv har sovit gott i din egen säng i natt!

Borta bra men hemma bäst!

2009-08-10 @ 10:54:34
Postat av: Ingela

Hur e det med Shiva nu? Har du märkt någon skillnad på henne inu?Ha det bra

Kram från oss

2009-08-13 @ 22:15:31
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Ia & tjejerna

Jag hoppas att hundarna mår bättre idag.

2009-08-16 @ 19:57:59
URL: http://kellybrown.blogg.se/

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0