Bilder

Igår var vi en långrunda med hundarna jag och min mamma. När man tittar på hundarna efter några bad i vattensamlingar längs med promenaden är man glad att man inte har en vit hund...även om jag förstår att mina är precis lika skitiga ;-)

image260

En bild i lite dålig kvalité men med kul motiv från samma runda
image261
"Jag går min egen väg" ;-)

I slutet av rundan var de både trötta - och genomsura...
image263


Idag har vi varit nere i Lund och passat Linnéa.  De har satt ut morfinet på Moa och det har blivit en helt annan bäbis. Man kände knappt igen henne från förra gången. Hon har ju fått tilbaka hela sin ansiktsmimik och är vaken och "med" på ett helt annat sätt. Moa hade gjort ett nytt EEG på förmiddagen och EEG:t visade även denna gång "små fel" som kan troligen kan ge epilepsi, så hon sätts in på epilepsimedicin från och med idag. Det skall även göra en magnetröntgen nästa vecka. Annars är det mest magknipet som bekymrar henne. Hon har ont i "maggen".

image264

Linnéa sprang mest omkring och spelade pajas. Det var nog tur att farfar, farmor och faster skulle "rädda" föräldrarna från henne en eftermiddag *ler*

image265

Vi åkte först ut till havet i Lomma för att hundarna skulle få gå lite och det ville de ju så klart. De ville dock helst vara lösa och få bada i havet men det ville vi undvika då de skulle sitta i bilen mest hela eftermiddagen. Det blev en koppelpromenad och sen åkte vi och åt i Lomma. Linnéa hade varit lite kinkig med maten vissa dagar men idag gick det bra och äta både egen och farfars mat. Det är nog en farfars tös. ;-)

Sen åkte vi till skattkammarön - ett lekland i Lund. Linnéa som var trött när vi väl kom dit och sov i bilen bars in nästan sovande...."nu skall du leka unge" *ler* Men hon blev ju så klart helt salig när hon väl var där inne...hon började lite försiktigt i de små rutschbanorna - men det tog inte så lång tid innan hon åkte den långa med flera gupp... Här kommer en bildkavalkad från eftermiddagen.

image266
image267
image268
image269
image270
image271
image273image274
image275
image276

image277

Det enda vi hörde sedan vi kom in i leklandet var "en gång till" :-) Vi fick till slut tvinga henne till en vätskepaus och tyvärr visar inte bilden riktigt hennes rödflammiga ansikte. Hon såg ut som en påmålad påskkärring ;-) Kinderna var så röda så röda... När leklandet stängde fick hon verkligen övertalas att åka hem...."bara en gång till....."
image278

Jag tror att hon somnar ovaggad i kväll - och det tror jag faktiskt även att farfar och farmor gör ;-)

Dagens Lindström:

image279

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilket charmtroll,linneà. hoppas lilla syster kryar på sig. ha det gott kramar cattis

2008-01-13 @ 00:52:38
Postat av: Kia

Ser kul ut det där leklandet.Får väl testa det någon gång.Hoppas den lilla klarar sig bra.Så hemsk när små blir dåliga.Ska bli kul att ses så kursen på söndag.Tiden är ändrad till 10.
Kia

2008-01-13 @ 09:40:13
Postat av: Mia

Vilka härliga bilder! Varför fanns det ingen skattkammarö när jag var liten, det är ju rena rama paradiset för barn! Skönt att höra att Moa är piggare.

2008-01-13 @ 10:53:59
Postat av: Ingela

Vilken tur Linnea har som har er, som leker med henne så hon inte känner sig utanför.
Hoppas nu att lilla Moa kryar på sig.

2008-01-13 @ 13:05:17
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se
Postat av: Ia&Kelly

Rutschbanorna ser roliga ut, skulle nog även jag våga åka.

2008-01-13 @ 17:32:18
URL: http://kellybrown.blogg.se
Postat av: Sara

Det var ju för väl att det inte blivit några hjärnskador hos Moa!!! Men stackars lilla tjej, vilken tuff start på livet. Storasyrran verkar ha det roligare, tur att hon har er att busa med!

2008-01-13 @ 17:52:49
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0