Utmanad!

Malins Oscar  har ju utmanat lilla Vittra att berätta lite om sig själv.

Här är reglerna:

1. Länka till den som utmanade dig.

2. Berätta 6 egenheter hos min hund.

3. Utmanar 6 personer i slutet av mitt inlägg.

4. Lämna meddelande till dem du utmanat.




6 st egenheter hos min hund Vittra!


1)      Alla som följt denna bloggen har säkert uppmärksammat Vittras färdigheter i utbrytningsteknik. Det är nog inte så många 9 månaders flatvalpar som totalt kvaddat en stålbur på mindre än 4 timmar?


2)      Hon skulle även ha stora chanser att jobba som mistlur om nu hennes utbrytningsteknik inte skulle leda fram till några större kontrakt i framtiden (tänk på att färdigheten går att använda omvänt - inbrottsteknik!) Hennes ljud skulle kunna ljuda och varna både genom dimma, dis och mörker. Det är dock osäkert om hon är nyanserad nog att bara låta vid fara. Det räcker troligen att inte kunna se matte hela tiden.


3)      Vittra älskar att jag skaffat digital TV. Tidigare har vi "bara" haft tre kanaler (fullt tillräckligt enl matte) men nu har vi 27 stycken! Mycket få av kanalerna är dock något att titta på enligt matte. Vittra har dock en favvokanal över alla andra! Animal Planet!!! Skithäftigt program. Hon kan sitta koncentrerad i timmar på min fotpall och titta på alla djur i rutan. Visar där sig något särskilt intressant så försöker Vittra även inmundiga deras doft och då skruvar sig nosen av och an i riktning mot TV:n. Matte funderar starkt på att införskaffa dvd:erna  "Tävlingslydnad I, II, och III" av Inki Sjösten i syfte att kanske något fastnar?


4)      Vittra är en urmysig soffpotatis som vill ligga nära-nära. Helst PÅ, om matte inte protesterar ljudligt. Finns inte matte i närheten duger Shiva bra som kombinerad kudde/madrass. Gud-ske-lov blir Vittra fort varm, så efter en stunds mys går hon ner och svalkar sig på golvet.


5)      Min bruna luddtuss är precis som Malins Oscar en "bananoman". Hon gillar själva bananen lika mycket som skalet. Framförallt när hon var riktigt liten hittade hon bananskal hela tiden när vi var ute i naturen. Äter matte banan dräglar hon ner sig alldeles förskräckligt och skall definitivt ha "sistan".


6)      Det Vittra gillar mest är att apportera. Hon är en mycket noggrann "sökare" och ingen tuva undgås att letas igenom med millimeterprecision. Det är fantastiskt vad en påse med sand kan föranleda aktivitet.



Vittra utmanar: Viggo valnöt, den nya svampinjonen, Tessie tosing, pojkarna Vov (Östen och Sudden), Dorran och Tees.



Dagens Lindström:
image150


Kommentarer
Postat av: Mia

Hahaha! Jag ska genast sätta igång Sten Christofferssons Fågelhundar dressyr & jakt. Ger mig nog på del IV direkt - avancerat apportarbete. Videon ska rulla dygnet runt fram till WT på söndag...

2007-11-01 @ 12:17:34
Postat av: Tees

Nu Vittra får du se vad Tees hittar på :)och så utmanar hon Shiva.

2007-11-02 @ 18:22:56

Lämna fotspår här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0